Bewonerscommissie nieuwbouw

Het voormalige postkantoor aan de Cornelis Keijzerlaan 36 te Anna Paulowna is in eigendom gekomen van Woningstichting Anna Paulowna. Woningstichting Anna Paulowna wil het bestaande pand slopen en op deze plek sociale huurwoningen (3-kamerappartementen) realiseren.  Hierover is reeds goed contact met de gemeente Hollands Kroon geweest. De gemeente staat positief tegenover de plannen van de woningstichting. Tevens worden er binnenkort meer nieuwbouwlocaties bekend gemaakt door de Woningstichting Anna Paulowna.

 

Woningstichting Anna Paulowna wil haar bewoners betrekken bij de nieuwbouwplannen. Samen met de Huurdersorganisatie (SHWAP) vragen we u,  (toekomstige) huurders om mee te denken over het invullen van de toekomstige nieuwbouw. Wij vragen uw hulp om prettig te wonen in een fijne buurt.

 

 

Het gaat om het kenbaar maken van de woonwensen. Om er voor te zorgen dat u een comfortabele, toegankelijke woning krijgt, die praktisch ingericht is. We vragen u mee te praten zodat uw woonwensen eventueel meegenomen kunnen worden in het ontwerp en realisatie van een toekomstig complex. Praktische problemen waar u nu misschien al tegenaan loopt in uw huidige woning, voorzieningen die eventueel in de toekomst nodig zullen zijn etc.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.